Příprava na odjezd

Poslední tři dny chodím spát v pět ráno, protože nemůžu usnout. Nevím, jestli to je nedočkavostí, nebo stresem, ale není mi moc dobře. Neustále jsem připravoval a plánoval první den v Německu s tím, že stejně půlka nevyjde a budu muset improvizovat. Zatím mám sbalené zavazadlo a tašku přes rameno. 17 triček, 5 košil, dvoje kalhoty, 5 svetrů, 2 mikiny, oblečení na spaní, spodní prádlo, ponožky, kabely, notebook, tablet, prášky, doklady, peníze... ten seznam si pořád dokola čtu, jako bych doufal, že tam po desátém pokusu něco konečně objevím.

Odjíždím v 23:00 a přijedu v 7:30. Jako první musím na hlavní nádraží uklidit zavazadlo, abych mohl jet na kampus zařizovat bydlení. První úskalí je, že nevím, jestli na tom nádraží bude možné odložit věci. Pak jsem zapomněl napsat kolejdědovi, který jinak má "otevřeno" v 15:00, takže musím vymyslet co dělat celý den.

Zatím to vypadá nějak takhle:


Říkal jsem si, že vyzvu život bez Windows, ale nakonec mám na Debianu jako nouzovku virtualbox s W7. Rovněž jsem doma nechal 300GB porna setříděného podle země původu. Přitom odmítám streamovat, takže to bude hodně pekelné. Neberu si žádný externí disk se seriály a neplánuji tam moc stahovat, takže jsem se očividně sám předurčil na turistiku. (Ale na tabletu mám jednu z nejrozsáhlejších sbírek vizuálních novel vůbec, to zas jo)

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Creating my own Point of Sale system, Part 0: Start

Creating my own Point of Sale system, Part 1: Design

Asian Squad